Palvelut   |   Digitaalinen julkaiseminenDigitaalinen julkaiseminen


Digitaaliset palvelut kehittyvät jatkuvasti ja huimaa vauhtia. Sähköinen julkaiseminen mahdollistaa kustannustehokkaan ja monipuolisen tavan jakaa tietoa.

Verkkojulkaisussakaan hyvä muotoilu ei tarkoita ainoastaan visuaalisesti puhuttelevaa ulkoasua, julkaisun on toimittava kaikilla alustoilla ja täytettävä saavutettavuusvaatimukset.

Suunnittelemme digitaaliset ratkaisumme aina loppukäyttäjä edellä. Sisältöä palveleva kokonaiskonsepti on perusta, jonka ympärille kohderyhmää puhutteleva ulkoasu ja miellyttävä käyttökokemus rakennetaan.


Image
Image

E-kirjat


Asiakkaamme tilaavat julkaisujensa toteutuksen yhä useammin myös digitaalisena versiona. Sähköiseen esitteeseen, lehteen tai kirjaan upotetut sisällöt kuten animaatiot, äänet, videot ja kuvagalleriat rikastavat sisältöä ja tekevät lukukokemuksesta entistä viihdyttävämmän.

Lisäsisältöjen upottaminen mahdollistaa aiheen käsittelemisen painettua julkaisua laajemmin.

Image

Infonäytöt


Digitaaliset näytöt tavoittavat päivän aikana ison joukon ihmisiä. Huomion kiinnittäminen tieto- ja kuvatulvan keskellä vaatii kuitenkin houkuttelevaa sisältöä. Napakat, selkeät animaatiot ja raikkaat grafiikat pysäyttävät ja jäävät mieleen.

Kosketusnäytöille tuotamme interaktiivisia näkymiä esimerkiksi karttojen muodossa.

Image

Verkko-oppiminen


Monipuoliset verkko-oppimismateriaalit tuovat uusia ulottuvuuksia tiedon jakamiseen. E-learning kurssimateriaalit houkuttelevat oppimateriaalien äärelle uudella tavalla.

Rikkaampi oppimiskokemus inspiroi lukijoita ja auttaa omaksumaan tietoa tehokkaasti ajasta ja paikasta riippumatta.

Image

Saavutettavuus


Kun materiaalisi on suunniteltu ja toteutettu saavutettavuusnäkökulma huomioiden, mahdollistat hyvän käyttäjäkokemuksen jokaiselle seuraajallesi. Helposti selattavat ja selkeät materiaalit miellyttävät jokaista käyttäjää ja herättävät luottamusta.

Lisätietoa saavutettavuudesta ja saavutettavuusvaatimuksista löydät Aluehallintoviraston sivuilta.