Palvelut   |   VerkkosivustotVerkkosivustot


Verkkosivusto on organisaatiosi tärkein viestintäkanava. Se kokoaa yhteen kaiken kohdeyleisölle oleellisen tiedon ja ohjaa oikeaan suuntaan. Selkeät sisällöt ja toiminnallisuudet tuovat lisää liikennettä ja kasvattavat niin hakukonenäkyvyyttä kuin kävijämääriäkin.

Hyvä ensivaikutelma syntyy viimeistellystä ulkoasusta ja helppokäyttöisyydestä. Toteutamme sivustoprojektit rakenteesta käyttöliittymäsuunnitteluun aina asiakkaan graafista ilmettä tarkasti mukana kuljettaen, sisältö ja saavutettavuus edellä.Image

Image

Miten sivustoprojekti etenee?


Verkkopalveluprojektin alussa on tärkeää sopia työvaiheista ja asettaa niille realistinen aikataulu.

Määrittelyiden jälkeen edetään suunnitteluun, tekniseen toteutukseen, testaukseen ja julkaisuun. Sivuston jatkokehitys on helppoa ja kustannustehokasta, kun pohjatyöt on tehty huolellisesti vaihe kerrallaan.

Verkkosivustoprojektin vaiheet


Verkkosivustoprojektin vaiheet1. Työpaja


2. Rakennesuunnitelma


3. Visuaalisen ilmeen suunnittelu


4. Tekninen toteutus


5. Sivuston julkaiseminen


Aivan aluksi kartoitetaan yhdessä verkkosivustosi - nykyisen tai tulevan - olemassaolon syyn. Kun tiedämme kenelle ja miksi sivustoa tehdään, pystymme ideoimaan sekä sisältöä että rakennetta mahdollisimman tarkoituksenmukaiseksi. 

Samalla käydään läpi myös projektiryhmän kokoonpano, vastuualueet, projektin vaiheet tehtävineen ja aikatauluineen. Tästä on hyvä lähteä koostamaan eteenpäin!

Hakeeko sivustosi
muotoaan?