viihtyisä kuva studion aulasta

Helsingin viihtyisin studio?

Aivan Helsingin ytimessä, Mantan patsaan tienoilla sijaitsevalla studiollamme toteutetaan asiakkaiden haaveita omista interaktiivisista livestriimaustuotannosta, paneelikeskusteluista, podcasteista, koulutusvideoista – tai vaikka kaikkien näiden yhdistelmästä.

​

Elegantti kameleontti

Studiomme taipuu moneen ja on muunneltavissa kahden videoseinän avulla juuri sellaiseksi kuin haluat, yrityksesi ilmettä unohtamatta. Meiltä löytyvät niin kamerat, valo- ja äänikalusto, kuin monikameralivetuotantoihin soveltuva striimauskalustokin. Lisäksi asiakkaidemme käytössä on tilava, viihtyisä keittiö ja paljon rentoa oleskelutilaa. Lämminhenkinen ja positiivinen ilmapiiri tarttuu myös asiakkaisiin ja saammekin usein kiitosta hyvästä tunnelmasta.

Kysy lisää

 

tapahtuman striimaus käynnissä

Saavu paikalle, me hoidamme loput

Striimauksen järjestäminen studiossamme on vaivatonta, meiltä löytyy kaikki tarvittava kalusto ja osaaminen monipuolisten studio- ja striimituotantojen tekemiseen. Toteutamme audiovisuaalisesti korkeatasoista striimituotantoa kustannustehokkaasti, asiakkaan tarpeet huomioiden. Meillä on paljon kokemusta selkeiden tiedotustilaisuuksien, teknisesti toimivien etäseminaarien, yleisöä osallistavien koulutusten ja interaktiivisten livelähetysten toteuttamisesta.

Tapahtumatallenne on hyvä tapa dokumentoida tapahtuma ja jakaa parhaita paloja jälkikäteen niille, jotka eivät päässeet osallistumaan livetilaisuuteen. Tallenteen avulla tapahtuman keskusteluihin ja tunnelmiin on helppo palata myös jälkikäteen.

Kokenut videotiimimme kuuntelee asiakkaiden toiveita herkällä korvalla ja kertoo mielellään erilaisista toteutusvaihtoehdoista – teknistä osaamista emme asiakkailtamme edellytä. Saatkin keskittyä rauhassa omaan esiintymiseesi, me hoidamme kaiken muun.

Pyydä tarjous