Palvelut   |   striimausVerkkotapahtuma kokoaa
yleisön ja esiintyjät yhteen


Striimaus, eli livelähetys verkossa mahdollistaa lähes rajattomat katsojamäärät ja viihdyttävät etätapahtumat. Fiksusti koottu virtuaali- tai hybriditapahtuma on helppo tapa edistää aktiivista viestintää katsojan ja esiintyjän välillä.

Kuvaile meille, minkälaisen verkkotapahtuman ja striimauksen haluaisit toteuttaa, me huolehdimme suunnittelusta ja tuotannosta vuosien kokemuksen tuomalla ammattitaidolla.Livestream.

Miksi striimaus?


Kun viet tapahtumasi verkkoon, varmistat, että kaikki halukkaat pääsevät osallistumaan. Striimaus voidaan toteuttaa joko kokonaan etänä tai hybridimuodossa, jolloin osa yleisöstä on tapahtumapaikalla ja osa osallistuu internetin välityksellä.

Virtuaalitapahtuma mahdollistaa monipuolisten ja katsojaa viihdyttävien lisämateriaalien tuomisen mukaan esitykseen. Etukäteen tuotettuja video- tai multimediatallenteita voidaan esittää puheenvuorojen ja keskustelujen välissä.

Virtuaalitapahtumat voidaan toteuttaa joko asiakkaan tiloissa tai monipuolisella studiollamme Helsingin ytimessä - aina tilannekohtaisesti ja kokonaisuus huomioiden.

Tapahtumasta tuotetaan usein myös laadukas tallenne jaettavaksi niille katsojille, jotka eivät päässeet mukaan tapahtumapäivänä. Tallenteen kuva- ja äänimaailmaa voidaan tarvittaessa editoida. Lisäksi tallenteelle voidaan tuoda tekstityksiä tai muita kokonaisuutta selkeyttäviä elementtejä.

 

"NN100 on toteuttanut meille jo useamman livestriimin, ja työskentely heidän kanssaan on sujunut vaivattomasti ja taidokkaasti. Yhteydenpito on ollut sujuvaa ja ammattitaitoinen sekä rento ilmapiiri on luonut kuvauksiin tunnelman, jossa esiintyjienkin on helppo olla ja keskittyä rooliinsa. Striimausporukan avulla olemme tavoittaneet kymmeniätuhansia katselijoita, toivottavasti jatkossakin!"

Read Hour -kampanja, Reetta Koskinen

Striimaus taipuu moneen


Striimaus taipuu moneenKonferenssit ja seminaarit


Sisäinen viestintä


Keskustelutilaisuudet ja haastattelut


Tuotelanseeraukset


Virtuaalitapahtuma on hyvä keino koota kaikki osallistujat samaan paikkaan. Etäosallistuminen mahdollistaa moninkertaiset katsojamäärät ja maailmanlaajuisen yleisön.

Esityksen elävöittämiseksi ja ydinkohtien nostamiseksi voidaan puheenvuorojen ja keskustelujen välissä esittää video- ja multimediatallenteita.