​

Striimaus
yhdistää


Tuhansia osallistujia ympäri maailman? Keskusteluyhteys etäpuhujien, paikalla olevan yleisön ja paneelikeskustelijoiden välillä? Grafiikat, nimiplanssit, videoinsertit ja keynotet? Simultaanitulkkaus ja sinfoniaorkesterin esitys? Nämä kaikki ovat esimerkkejä striimauksiin sisältyvistä lisäulottuvuuksista.


Seminaariväki paikan päällä vai toisella puolella maailmaa? Ei sen meille niin väliä!


Virtuaali- tai hybriditapahtuma on helppo tapa mahdollistaa aktiivinen viestintä katsojan ja esiintyjän välillä. Toteutamme korkeatasoisia striimituotantoja kustannustehokkaasti.

​
​

Kuvaile meille, minkälaisen verkkotapahtuman ja striimauksen haluaisit toteuttaa. Autamme suunnittelussa, ja varmistamme sujuvan tuotannon – oli se sitten selkeä tiedotustilaisuus, teknisesti toimiva etäseminaari, yleisöä osallistava koulutus, tai muu livelähetys.

Studiomme voidaan lavastaa tapahtuman luonteeseen sopivaksi.

​
 • Ammattitaidolla tehty video, ilo nähdä että oman hermostukseni läpi saitte näin hyvin koostetun kokonaisuuden kasaan!
 • Kiitos kaikesta, ootte ihan mahtava kuvaustiimi! Kaikki kuvaukset sujui todella hyvin. Ihan huippu projekti ja se, että kaikilla oli aidosti hyvä fiilis myös näkyy näillä videoilla.
 • Haluan koko LUMATIKKA+ -tiimin puolesta vielä kiittää teitä panoksestanne meidän kurssiohjelman luomisessa sekä kärsivällisyydestänne ja sitoutumisestanne viime kuukausien aikana. Ilman teidän taitojanne emme olisi osanneet saati ehtineet editoimaan videoista yhtä laadukkaita – ja asiantuntijavideot nimenomaan ovat kurssiemme pääosassa. Arvostamme siis suuresti ammattitaitoanne.
 • The videos look good and I’m also very happy with the finished work. 😊 Thanks to the whole project team for working together, it was a pleasure!
 • Olimme videoon erittäin tyytyväisiä. Pakko sanoa ihan näin kärkeen, että visuaalisesti video oli todella hieno. Erityisesti labraosuudet miellytti silmää! Kuvakulmat, värit ja leikkaus tarinaan.. Ah!
 • Tarina oli hienosti rakennettu ja sisälsi sopivassa suhteessa kriittisiä elementtejä. Hienoa, että sinne oli nostettu aistinvarainen tutkimus ja se, miten esim. psykologiakin linkkaa meidän opintoihin. Samoin luonnontieteiden esiintuominen on hakijan kannalta relevantti asia. Ja myös se, että kaikkea ei tarvitse osata ennakkoon. "Missä näen/haluaisin nähdä itseni tulevaisuudessa" oli kans kiva.
 • PS. I’m not sure if I ever thanked you for your efforts before, during and after the Cheese ‘n’ Wine event… We were super happy with the quality of the outputs and level of your service and look forward to working with you again at upcoming events. Feedback from the videos has been overwhelmingly positive.

  Livelähetys taipuu moneen  Konferenssit ja seminaarit

  Sisäinen viestintä

  Keskustelutilaisuudet

  Tuotelanseeraukset

  Virtuaalitapahtuma on hyvä keino koota kaikki osallistujat samaan paikkaan. Etäosallistuminen mahdollistaa moninkertaiset katsojamäärät ja maailmanlaajuisen yleisön.

  Esityksen elävöittämiseksi ja ydinkohtien nostamiseksi voidaan puheenvuorojen ja keskustelujen välissä esittää video- ja multimediatallenteita.

  ​

  Hyviä tapoja näkyä ja kuulua


  Tapahtuma
  tulossa?


  Ota yhteyttä