​

Monipuolista
videotuotantoa


Toimintamme ydin on videotuotanto – someklipeistä brändifilmeihin. Kuvausten ja editoinnin ohella teemme myös animaatioita sekä musiikki- ja äänituotantoja.

NN100-tiimin pitkällä kokemuksella palvelemme koko videotuotantoprosessin läpi ideasta julkaisuun: suunnittelu & konseptointi, tuotanto, jälkituotanto ja jakelu julkaisukanaviin.


Helppoa kuin videon teko?
No, ainakin meidän kanssamme!


Meille ei juuri mikään videotuotannon laji ole vieras. Toteutamme mainos-, markkinointi- ja brändivideot, testimoniaalit, somevideot, animaatiot, opetus- ja koulutusvideot, yritys- ja yhteisövideot, ja mitä keksitkään kaivata.

​
​

Studiomme on viihtyisä ja hyvin varusteltu. Tarvittaessa liikumme kalustoinemme myös luoksesi – noin puolet tuotannoistamme tehdään asiakkaan tiloissa tai kentällä.

Oma studio ja kalustomme mahdollistavat kustannustehokkaan tavan tuottaa laadukasta jälkeä nopeallakin aikataululla.

​
​

Tuotamme avaimet käteen-periaatteella videot aina konseptoinnista lopputuotteeseen saakka.

Loihdimme mielellämme sopivat olosuhteet sille, mitä ikinä haluatkaan viestiä.


 • Ammattitaidolla tehty video, ilo nähdä että oman hermostukseni läpi saitte näin hyvin koostetun kokonaisuuden kasaan!
 • Kiitos kaikesta, ootte ihan mahtava kuvaustiimi! Kaikki kuvaukset sujui todella hyvin. Ihan huippu projekti ja se, että kaikilla oli aidosti hyvä fiilis myös näkyy näillä videoilla.
 • Haluan koko LUMATIKKA+ -tiimin puolesta vielä kiittää teitä panoksestanne meidän kurssiohjelman luomisessa sekä kärsivällisyydestänne ja sitoutumisestanne viime kuukausien aikana. Ilman teidän taitojanne emme olisi osanneet saati ehtineet editoimaan videoista yhtä laadukkaita – ja asiantuntijavideot nimenomaan ovat kurssiemme pääosassa. Arvostamme siis suuresti ammattitaitoanne.
 • The videos look good and I’m also very happy with the finished work. 😊 Thanks to the whole project team for working together, it was a pleasure!
 • Olimme videoon erittäin tyytyväisiä. Pakko sanoa ihan näin kärkeen, että visuaalisesti video oli todella hieno. Erityisesti labraosuudet miellytti silmää! Kuvakulmat, värit ja leikkaus tarinaan.. Ah!
 • Tarina oli hienosti rakennettu ja sisälsi sopivassa suhteessa kriittisiä elementtejä. Hienoa, että sinne oli nostettu aistinvarainen tutkimus ja se, miten esim. psykologiakin linkkaa meidän opintoihin. Samoin luonnontieteiden esiintuominen on hakijan kannalta relevantti asia. Ja myös se, että kaikkea ei tarvitse osata ennakkoon. "Missä näen/haluaisin nähdä itseni tulevaisuudessa" oli kans kiva.
 • PS. I’m not sure if I ever thanked you for your efforts before, during and after the Cheese ‘n’ Wine event… We were super happy with the quality of the outputs and level of your service and look forward to working with you again at upcoming events. Feedback from the videos has been overwhelmingly positive.

  Videon monet muodot  Mainos ja yritysvideot

  Studio ja virtuaalistudio

  Testimoniaalit

  Animaatiot

  Mikään ei tavoita asiakkaita niin tehokkaasti kuin liikkuva kuva!

  Toteutamme mainos- ja yritysvideot konseptoinnista äänisuunnitteluun, kuvaukseen ja editointiin saakka.

  Yritysvideo on helppo tapa esitellä yrityksen toimintaa, henkilöstöä ja kulttuuria nopeasti jaettavassa muodossa.

  ​

  Hyviä tapoja näkyä ja kuulua


  ​

  Vaikuta
  videolla


  Ota yhteyttä