Palvelut   |   VideotuotantoTavoitteellista videotuotantoa


Liikkuva kuva erottuu viestitulvasta ja vetoaa tehokkaasti suoraan kohdeyleisöösi. Ammattimaisesti tuotetun videon vaikutus on välitön, saat katsojasi pysähtymään tarinasi äärelle jo ensisekunneista lähtien.

Video on hyvä tapa viestiä lyhyesti ja ytimekkäästi – tavoitteita tukevalla sävyllä ja tunnelmalla. Kokenut ja idearikas videotiimimme auttaa kertomaan tarinasi oivaltavalla ja mieleenjäävällä tavalla.Videokuvaukset Helsingissä
Videotuotantoa studiossa.

Huipputason studio keskellä Helsinkiä


Käytössämme on modernisti varusteltu huipputason studio Helsingin keskustassa. Vaativammatkin videotuotannot mahdollistavan studion lisäksi käytössämme on virtuaalistudio, jolla voidaan tarvittaessa luoda digitaalisia esiintymisympäristöjä täydentämään esitystäsi.

Virtuaalistudio on korvaamaton mahdollisuus opettajille, tapahtumajärjestäjille ja viestinnän ammattilaisille silloin, kun tapaaminen kasvotusten ei ole mahdollista.

Virtuaalistudiossa vain mielikuvitus
on rajana


Fyysisen studiomme lisäksi vaihtoehtona on täysin virtuaalinen esiintymisympäristö. Virtuaalistudiossa kaikki toiveesi voidaan toteuttaa pienimpiä yksityiskohtia myöten, joustavasti, pikselintarkasti ja kustannustehokkaasti.

Virtuaalistudio voidaan kustomoida minkä tahansa esiintymistilanteen taustaksi ja se avaakin yrityksille, tapahtumajärjestäjille, viestinnän ammattilaisille, opettajille ja muille työssään esiintyville monipuolisen tavan kommunikoida kohdeyleisöjen kanssa.

Virtuaalistudiossa onnistuvat esimerkiksi luennot, paneelikeskustelut, webinaarit ja striimaukset.​

Striimaus taipuu moneen


Hyviä tapoja näkyä ja kuuluaMainos- ja yritysvideot


Studio ja virtuaalistudio


Testimoniaalit


Animaatiot


Mikään ei tavoita asiakkaita niin tehokkaasti kuin liikkuva kuva!

Toteutamme mainos- ja yritysvideot konseptoinnista äänisuunnitteluun, kuvaukseen ja editointiin saakka.

Yritysvideo on helppo tapa esitellä yrityksen toimintaa, henkilöstöä ja kulttuuria nopeasti jaettavassa muodossa.

Haluatko
pysäyttää
videolla?