​

Huipputason
studio


Helsingin Pohjoisesplanadilla sijaitseva studiomme toimii näyttämönä laajan skaalan videotuotannoille. Vaihtuvilla kuvaustaustoilla saamme hetkessä luotua sopivan areenan striimitapahtumalle, paneelikeskustelulle, koulutusvideolle, tai someklipille. Studiomme taipuu moneen.


Mitäs laitetaan taustalle?


Studiomme on muunneltavissa kahden videoseinän avulla juuri sellaiseksi kuin haluat. Meiltä löytyy kamera-, valo- ja äänikalusto, sekä monikameralivetuotantoihin soveltuva tekniikka. Asiakkaidemme käytössä on tilava, viihtyisä keittiö ja paljon rentoa oleskelutilaa.

Suoran striimilähetyksen järjestäminen studiossamme on vaivatonta – meiltä löytyy kaikki tarvittava monipuolisten studio- ja striimituotantojen tekemiseen.

​
​

Virtuaalistudiossa vain mielikuvitus on rajana


Fyysisen studiomme lisäksi vaihtoehtona on täysin virtuaalinen esiintymisympäristö. Virtuaalistudiossa kaikki toiveesi voidaan toteuttaa pienimpiä yksityiskohtia myöten, joustavasti, pikselintarkasti ja kustannustehokkaasti.

Virtuaalistudio voidaan kustomoida minkä tahansa esiintymistilanteen taustaksi ja se avaakin yrityksille, 

tapahtumajärjestäjille, viestinnän ammattilaisille, opettajille ja muille työssään esiintyville monipuolisen tavan kommunikoida kohdeyleisöjen kanssa.

Virtuaalistudiossa onnistuvat esimerkiksi luennot, paneelikeskustelut, webinaarit ja striimaukset.

Hyviä tapoja näkyä ja kuulua


​

Kysy lisää!


Ota yhteyttä