​

Huipputason
studio


Helsingin Pohjoisesplanadilla sijaitseva studiomme toimii näyttämönä laajan skaalan videotuotannoille. Vaihtuvilla kuvaustaustoilla saamme hetkessä luotua sopivan areenan striimitapahtumalle, paneelikeskustelulle, koulutusvideolle, tai someklipille. Studiomme taipuu moneen.


Mitäs laitetaan taustalle?


Studiomme on muunneltavissa kahden videoseinän avulla juuri sellaiseksi kuin haluat. Meiltä löytyy kamera-, valo- ja äänikalusto, sekä monikameralivetuotantoihin soveltuva tekniikka. Asiakkaidemme käytössä on tilava, viihtyisä keittiö ja paljon rentoa oleskelutilaa.

Suoran striimilähetyksen järjestäminen studiossamme on vaivatonta – meiltä löytyy kaikki tarvittava monipuolisten studio- ja striimituotantojen tekemiseen.

​
​

Virtuaalistudiossa vain mielikuvitus on rajana


Fyysisen studiomme lisäksi vaihtoehtona on täysin virtuaalinen esiintymisympäristö. Virtuaalistudiossa kaikki toiveesi voidaan toteuttaa pienimpiä yksityiskohtia myöten, joustavasti, pikselintarkasti ja kustannustehokkaasti.

Virtuaalistudio voidaan kustomoida minkä tahansa esiintymistilanteen taustaksi ja se avaakin yrityksille, 

tapahtumajärjestäjille, viestinnän ammattilaisille, opettajille ja muille työssään esiintyville monipuolisen tavan kommunikoida kohdeyleisöjen kanssa.

Virtuaalistudiossa onnistuvat esimerkiksi luennot, paneelikeskustelut, webinaarit ja striimaukset.

 • Ammattitaidolla tehty video, ilo nähdä että oman hermostukseni läpi saitte näin hyvin koostetun kokonaisuuden kasaan!
 • Kiitos kaikesta, ootte ihan mahtava kuvaustiimi! Kaikki kuvaukset sujui todella hyvin. Ihan huippu projekti ja se, että kaikilla oli aidosti hyvä fiilis myös näkyy näillä videoilla.
 • Haluan koko LUMATIKKA+ -tiimin puolesta vielä kiittää teitä panoksestanne meidän kurssiohjelman luomisessa sekä kärsivällisyydestänne ja sitoutumisestanne viime kuukausien aikana. Ilman teidän taitojanne emme olisi osanneet saati ehtineet editoimaan videoista yhtä laadukkaita – ja asiantuntijavideot nimenomaan ovat kurssiemme pääosassa. Arvostamme siis suuresti ammattitaitoanne.
 • The videos look good and I’m also very happy with the finished work. 😊 Thanks to the whole project team for working together, it was a pleasure!
 • Olimme videoon erittäin tyytyväisiä. Pakko sanoa ihan näin kärkeen, että visuaalisesti video oli todella hieno. Erityisesti labraosuudet miellytti silmää! Kuvakulmat, värit ja leikkaus tarinaan.. Ah!
 • Tarina oli hienosti rakennettu ja sisälsi sopivassa suhteessa kriittisiä elementtejä. Hienoa, että sinne oli nostettu aistinvarainen tutkimus ja se, miten esim. psykologiakin linkkaa meidän opintoihin. Samoin luonnontieteiden esiintuominen on hakijan kannalta relevantti asia. Ja myös se, että kaikkea ei tarvitse osata ennakkoon. "Missä näen/haluaisin nähdä itseni tulevaisuudessa" oli kans kiva.
 • PS. I’m not sure if I ever thanked you for your efforts before, during and after the Cheese ‘n’ Wine event… We were super happy with the quality of the outputs and level of your service and look forward to working with you again at upcoming events. Feedback from the videos has been overwhelmingly positive.

  Hyviä tapoja näkyä ja kuulua


  ​

  Kysy lisää!


  Ota yhteyttä