Taiteen edistämiskeskus

Tapahtumasarjan striimaus

project_hero_picture

Mediasisältö estetty

Sinun pitää sallia tilastolliset evästeet, jos haluat toistaa mediasisältöä tällä sivustolla.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme.

Taiteen edistämiskeskus on ollut asiakkaanamme jo useamman vuoden ajan. Olemme toteuttaneet Taikelle kymmeniä striimauksia sekä studioltamme, että useista tapahtumalokaatioista.

Pitkä kumppanuus onkin hionut hyviksi todettuja toimintamalleja entisestään. Selkeä, yhdessä muotoiltu tuotantoprosessi on vapauttanut asiakkaiden aikaa ja tuonut niin tapahtumanjärjestäjille kuin esiintyjillekin mielenrauhaa.

Jokainen tapahtumasarjan tuotanto on rakennettu yhdessä ideoiden, omana yksilöllisenä kokonaisuutenaan. Tapahtumaa on voinut seurata Taiken graafisen ilmeen mukaan rakennetulta Unistream -tapahtumasivustolta, jolle on yleisen intron ja ohjelmalistan lisäksi usein tuotu jokin yleisöä reaaliaikaisesti osallistava elementti, kuten chat-kanava.

Taiken hybriditapahtumissa sisältö on tyypillisesti hyvin monipuolista, luennot ja haastattelut limittyvät sulavasti yhteen livenä esitettävien taiteellisten osuuksien kanssa. Usein osa sisällöistä kuvataan ja editoidaan jo etukäteen studiolla ja liitetään sitten videoinsertteinä osaksi livelähetystä.

Asiakas onkin ollut teknisesti laadukkaiden ja viimeisteltyjen kokonaisuuksien lisäksi erityisen tyytyväinen myös luovaan ja idearikkaaseen tiimiimme.

Palvelut

  • Striimaus